Over Van Kaam


Mijn naam is Rob van Kaam (oprichter van “van Kaam Schilderwerken”). Ik ben al vanaf jongs af aan in aanraking gekomen met bouwen en schilderen. Door de vakkennis en verhalen die mijn opa met mij deelde, intrigeerde het schildersvak mij al vanaf mijn 12e levensjaar.

Naast de kennis van het moderne schildersvak, beheers ik ook ambachtelijke schilderstechnieken die bijvoorbeeld van belang zijn bij het restaureren van oude panden waar bepaalde karakteristieke eigenschappen behouden moeten worden.

Wij gaan net zo lang door totdat de klant tevreden is

Maken gebruik van alleen maar kwaliteitsproducten

VCA Gecertificeerd
Ik ben een gepassioneerd schilder die vakwerk wil afleveren zodat klanten tevreden zijn. Mijn doel is om binnen een paar jaar een gevestigde naam in Twente te worden. Dit krijg ik natuurlijk alleen voor elkaar door iedere keer weer perfect werk te leveren. Voor u als klant is het resultaat het belangrijkst, keurig en strak schilderwerk. Om u, mijn klant, dit steeds te kunnen leveren, zorg ik ervoor dat ik continue op de hoogte blijf van de nieuwste schildertechnieken, gereedschappen, materialen en trends.

Milieu en veiligheid zijn voor mij uiteraard van groot belang. Ik ben VCA gecertificeerd, dit is een certificaat dat staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Voor mij belangrijk en uiteraard ook voor uw gezondheid en veiligheid. De diensten die ik verricht doe ik zowel voor particulieren als ondernemers.

BEOORDELINGEN

Wat zeggen
onze klanten

 • Mathilde van Veggel
  Rob heeft bij ons het hele binnenwerk gedaan. Hierin dacht hij goed mee met onze wensen en budget. Om wat kosten te besparen konden wij voor de "makkelijke stukken" zelf het schuurwerk doen. Al met al keurig werk afgeleverd voor een nette prijs!
  Mathilde van Veggel
 • Dini van Gisteren
  Rob heeft bij ons alle buitenschilderwerk gedaan. Hij denkt goed mee. Komt op tijd. Er is goed met hem te overleggen. Zijn schilderwerk ziet er strak uit. Wij waren heel tevreden.
  Dini van Gisteren
 • Geert Gerritse
  Vakwerk; onlangs onze binnenkozijnen geverfd. Ziet er uitstekend uit. Veel kwaliteit voor bescheiden prijs.
  Geert Gerritse