Glaszetten


Naast buiten- & binnen- schilderwerk, kan ik voor u ook het plaatsen van glas verzorgen. Hierbij moet u denken aan bv. enkel glas, thermopane (in de verschillend HR-klassen) en glas-in-lood.

Ruitschade
Als u een kapotte ruit of een lekke thermopane ruit heeft, kan ik die voor u vervangen en zodanig opleveren dat u er geen werk meer aan hebt. Ik verwijder de kapotte ruit en zorg ervoor dat die wordt afgevoerd. Daarna plaats ik de nieuwe ruit en zorg voor passende afwerking met bv. stopverf of glaslatten & kit. Tenslotte verzorg ik het benodigde schilderwerk zodat het raam waarin de ruit geplaatst is er weer perfect uitziet.

Glasschade wordt meestal verzekerd door de verzekering. Daarvoor kunt u contact opnemen met uw verzekeraar en vragen wat de mogelijkheden zijn. Vaak zit glasschade bij de opstalverzekering.

Vervangen
Het vervangen van enkel glas ruiten, door thermopane of het vervangen van “oud” dubbel-glas door modern thermopane (HR++) heeft een aantal voordelen; u krijgt lagere energielasten, meer wooncomfort en het geeft een meerwaarde aan uw woning (energielabel). Ik kan uw bestaande ruiten vervangen en alle verder benodigde werkzaamheden (zoals hierboven beschreven) uitvoeren zodat u er geen omkijken naar heeft. Ik adviseer u graag bij het maken van een keuze.